Rıdvan CAN

Türkiye'de birçok futbol takımlarının forması giyen Özer için Vanlı eski futbolcuların kurdukları Van Masterler Derneği futbol takımının Başkanı Enver Azbay ve takım kaptanı Zeki Yılmaz öncülüğünde halı sahada bir araya gelen Van'ın efsane futbolcuları ve dernek üyeleri halı saha maçı öncesi açtıkları anlamalı pankartla Şehmuz Özer'i rahmetle andı.  

Enver Azbay: "Örnek bir insandı"

Van Masterler Derneği Başkanı Enver Azbay, "Amedspor'un tecrübeli kaptanı Şehmuz Özer'in trafik kazasında hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehmuz futbolculuğu ve kişiliğiyle örnek bir insandı. Van Masterler Derneği olarak kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Türk futbolunun başı sağ olsun" dedi.

Can Polat: "Attığı goller, futbolculuğu ve kişiliğiyle taraftarın gönlünde taht kurmuştu" 
Mardinspor'da 4 sezon birlikte top koşturduklarını ifade eden takım arkadaşı Vanspor'un eski futbolcusu Can Polat, Şehmuz Özer'in vefat haberiyle büyük bir üzüntü yaşadıklarını Şehmuz'un Türk Futbolu'nun unutulmaz futbolculardan birisi olduğunu belirterek, "Şehmuz Özer ile birlikte 2004-2008 yıllarında 4 sezon birlikte Mardinspor'da futbol oynadık. Şehmuz Türk futbolunun yetiştirdiği unutulmaz futbolcularından birisiydi. Futbol oynadığı dönemde attığı goller, futbolculuğu ve kişiliğiyle taraftarın gönlünde taht kurmuştu. Ölümüyle şok olduk. Şehmuz Özer'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyorum" dedi.

Zeki Yılmaz: "Mekânı Cennet Olsun"

Önceki gün Malatya yolunda geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Amedspor'un kaptanı Şehmuz Özer'in vefat haberi bizleri ve tüm spor camiasını derinden üzdüğünü dile getiren Van Masterler Derneği takım kaptanı Zeki Yılmaz, “Trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcu kardeşimiz Şehmuz Özer'in Rabbim mekânını cennet etsin. Rabbimizin hepimize çizmiş olduğu bir kader var. Futbolcu kardeşimizin kaybı bizleri üzmüştür. Rabbim bu tip kazadan herkesi muhafaza etsin. Şehmuz Özer'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve Amedspor camiasına başsağlığı diliyorum" dedi.

Editör: Wan Haber