Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 6 Şubat akşamı Manisa'da oynayacağı Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde Manisalı vatandaşlar ilk defa bir milli maç heyecanı yaşamaya hazırlanırken, skor tahmininde de bulundu.
Türkiye A Milli Takımı, Çek Cumhuriyeti ile 6 Şubat Çarşamba günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak özel maçta karşılaşacak. 19 Mayıs Stadı tarihinde ilk kez A Milli Takıma ev sahipliği yapacak. Tarihinde ilk defa bir milli maça ev sahipliği yapacak olan Manisa'da da hazırlıklar sürüyor. Biletlerini alan bazı taraftarlar maç saatini beklerken, yaklaşık 15 bin kişilik stadın tamamının dolması bekleniyor. Çevre il ve ilçelerden de gelecek olan taraftarlar için otel rezervasyonları da devam ediliyor. Maç öncesinde Manisalı vatandaşlarda ilk defa bir milli maçı izleme heyecanı yaşanırken, skor tahmininde de bulunuldu. Kimi vatandaşlar Türk Milli Takımı'nın 1-0, 2-0 gibi skorlarla galip geleceğini belirtirken, kimileri de beraberlik görüşünde birleşti. Bazı vatandaşlar ise maçtan haberleri olmadığını ifade ederken, tanıtımın yeterli olmadığını iddia etti.
A Milli Takım karşılaşma için, 5 Şubat Salı günü saat 12.00'de Atatürk Havalimanı'ndan İzmir'e uçacak. Milliler, İzmir'de Swissotel Grand Efes'te konaklayacak. Teknik direktör Abdullah Avcı ve bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı, 5 Şubat Salı günü saat 17.00'de maçın oynanacağı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda olacak. A Milli Takım, aynı gün saat 19.00'da İzmir Atatürk Stadı'nda son antrenmanını yapacak. Basın mensupları bu çalışmanın ilk 15 dakikasını takip edebilecek. 6 Şubat Çarşamba akşamı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Türkiye-Çek Cumhuriyeti hazırlık maçı saat 20.15'de başlayacak.
A Milli Takım karşılaşmanın ardından 00.30 uçağı ile İzmir'den İstanbul'a hareket edecek.
(ÖND-BH-S)

01.02.2013 17:18:20 TSI

Editör: Wan Haber