Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi, "Gelecek yıl nerede oynayacağımı bilmiyorum" diyerek altyapsından bu yana formasını giydiği Katalan kulübünden ayrılabileceği konusunda açık kapı bıraktı.

FIFA Altın Top Ödülü'nün bu yılki adayları Lionel Messi (Barcelona), Manuel Neuer (Bayern Münih) ve Cristiano Ronaldo (Real Madrid) ödül töreni öncesi ortak basın toplantısı düzenledi.

"Gelecek yıl nerede oynayacağımı bilmiyorum"

Lionel Messi, "Kariyerinin bir bölümünde ülkesinin bir takımında oynayıp oynayamayacağı" sorusuna, "Neler olacağını bilmiyorum, Newell's Old Boys'a (Barcelona altyapısına girmeden önce oynadığı kulüp) dönüp dönmeyeceğimi de. Gelecek yıl nerede oynayacağımı bilmiyorum. Futbolda bir gecede çok şey değişebilir. Her zaman kariyerimi Barcelona'da bitireceğimi söylüyorum ama ne olacağını ancak Tanrı bilir" yanıtını verdi.

Arjantinli golcü, İspanya liginde Atletico Madrid'i 3-1 yendikleri maçtan sonra Barcelona kulüp televizyonunda "takımdan ayrılacağı ve teknik direktör Luis Enrique ile aralarında anlaşmazlık olduğu" yönündeki iddiaları yalanlamıştı.

Ödülün geçen yılki sahibi Portekizli Ronaldo ise Messi ve Neuer ile aynı takımda forma giymenin güzel olacağını söyledi. Ronaldo 2014 FIFA Dünya Kupası hakkında da şu ifadeleri kullandı: "Dünya Kupası çok iyi organize edildi. Her şey düzgün gitti. En iyi takım olan Almanya kazandı." (AA)

Editör: Wan Haber