Van Büyükşehir Belediyespor yönetim ve futbolcularına verilen moral yemeğinde konuşan Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Hatice Çoban, Van’da futbolun elde edeceği başarının sıradan bir başarı olamayacağını, bu başarı kentteki tüm gençlerin başarısı olacağını söyledi.

İşadamı Paşa Kurşunluoğlu, Van Büyükşehir Belediyespor yönetim ve futbolcularına moral yemeği verdi. Yemeğe Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Hatice Çoban, Kulüp Başkanı Mehmet Bayram, İşadamı Paşa Kurşunluoğlu, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve basın mensupları katıldı. 


Çoban: Van’da futbolun elde edeceği başarı sıradan bir başarı olmayacak
Yemeğin ardından konuşan Eş Başkan Çoban, gençlerin en büyük aktivitelerinden birinin spor olması gerektiğinin altını çizerek, gençlerin farklı eğilimlere yönelmeden kendilerini spor aktivitelerine vermesi gerekliliğinin altını çizdi. Büyükşehir Belediyespor’un bu açıdan çok önemli bir misyon yüklendiğini ifade eden Çoban, Büyükşehir Belediyespor’un bu açıdan gençleri kendi alanına çekmeyi başarması gerektiğini söyledi. Gençlerin enerjilerini sevk etmesi gereken ve odaklanmaları gereken en önemli yerin spor olduğunu aktaran Çoban, sporun en kısa sürede kentte yaşayan gençler için bir çekim merkezi olması gerektiğini söyledi. Van’da futbolun elde edeceği başarının sıradan bir başarı olmayacağını, gençlerin başarısı olacağını aktaran Çoban son olarak önceki hafta alınan galibiyetten dolayı futbolculara teşekkür ederken, başarının devam etmesini istedi. 


“Bergama Belediyespor maç bileti 1 TL”
Daha sonra konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Bayram, Pazartesi günü oynanacak Bergama Belediyespor ile oynayacakları maçın bilet fiyatlarını 5 TL’den 1 TL’ye indirdiklerini belirterek, futbolseverlerin takımlarına destek vermesini istedi. İşadamı Paşa Kurşunluoğlu da kulübe tüm işadamı ve esnafların destek vermesi gerektiğini söyleyerek, desteklerinin devam edeceğini belirtti. Konuşmaların ardından Çoban ve beraberindekiler futbolcularla tek tek tokalaşarak, başarı diledi. Gece toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Editör: Wan Haber