WanHaber.com - ÖZEL

Elazığ'da akşam saatlerinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde en az 5 kişi hayatını kaybederken sarsıntı çevre illerde de çok şiddetli şekilde hissedildi. Elazığ ve Malatya'da yüzlerce bina yıkıldı. Van'ın da aralarında bulunduğu 30 ilde hissedilen deprem sonrası Karakobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger ve Gölkentliler Grubu Lideri Nevzat Aslan'dan açıklama geldi.

YARDIMA HAZIRIZ

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası WanHaber.com'a ortak açıklamalarda bulunan Karakobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger ve Gölkentliler Grubu Lideri Nevzat Aslan her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi. Gölkentliler Grubu Lideri Nevzat Aslan geçmişte Van'da yaşanan depremden ders çıkardıklarını belirterek "2011 yılında Van'da meydana gelen deprem sonrası çok sıkıntı çektik. O deprem de kışa denk gelmişti. Isınma, barınma ve gıda gibi ihtiyaçlarımız olmuştu ve tüm Türkiye birlik olup bize destek vermişti. Bizlerde o günleri yaşayan depremzedeler olarak Elazığ ile geçmişte yaşanan olayları bir kenara bırakıp yardımlaşacağız. Onları en iyi biz anlarız, onlara en çokta yardımı da biz yapacağız. Sosyal medya üzerinden örgütlenip Elazığ'a yardım kampanyası düzenliyoruz" ifadelerini kullandı.

ELAZIĞ'I EN İYİ VANLILAR ANLAR

Karakobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Elazığ'a her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını belirterek, "Elazığ'da meydana gelen ve Malatya'da da yıkıcı hasarlara yol açan depremi üzüntüyle öğrendik. Ölü ve yaralılar varmış. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz. Karakobralar olarak Elazığ'daki arkadaşlarımızı aradık ve ihtiyaç listesi istedik. Taraftarlarımızla birlikte çadır, battaniye ve gıda kolileri hazırlamaya başladık. Elazığlıları en iyi biz anlarız. Olay çok yeni, umarız ki ölü ve yaralı sayısı artmaz. Yardımda bulunmak isteyen kişiler bizimle iletişime geçebilir" dedi.

Editör: Wan Haber