WanHaber - ÖZEL

Vanspor’da Kastamonu karşısında alınan galibiyetin ardından moraller yerine gelirken, Kara Kobralar Taraftarlar Derneği de harekete geçti. Kırmızı-Siyahlılar Bayburt maçı öncesi şehri ayağa kaldırmak üzere çalışmalara başladı.

“ARTIK DİRİLME VAKTİDİR”

WanHaber’e özel açıklamalarda bulunan Kara Kobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Kastamonu galibiyetiyle birlikte kötü günlerin geride kaldığına inandıklarını ifade ederek, “Vansporumuz Taner Taşkın hocamızın da gelişiyle özüne dönmüş ve Kastamonu maçında gerçek oyununu ortaya koymuştur. Bizler Kara Kobralar olarak takımımızın iyi gününde kötü gününde de her zaman yanındayız. Artık dirilme vaktidir.” şeklinde konuştu.

“HEP BİRLİKTE, 90 DAKİKA, SUSMADAN”

Dülger, Pazar günü oynanacak olan Bayburt Özel İdare maçında tüm Van halkının takıma destek vermesi gerektiğini belirtirken; “Geçtiğimiz hafta alınan galibiyetin ardından çıkışımızın Bayburt maçıyla da devam edeceğine gönülden inanıyoruz. Bu sebeple Pazar günü saat 13:00’da Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Bayburt Özel İdare maçına tüm Van halkını davet ediyoruz. Vanspor, Van halkıyla güzel. Hep birlikte, 90 dakika, susmadan takımımıza vereceğimiz destekle Vansporumuz’un ligde üst sıralara doğru tırmanışını göreceğiz. Vakit destek vaktidir.” dedi.

Editör: Wan Haber