Çaykur Rizespor'un sözleşmesini askıya aldığı golcü futbolcu Nijeryalı futbolcu Ousman Jallow uzun bir aradan sonra bugün Rize'ye gelerek idmanı izledi.
PTT 1. Ligi'nde Çaykur Rizespor'da ilk yarı birçok golde imzası olan golcü futbolcu Jallow'un sözleşmesi, sağlık sorunlarından dolayı tek taraflı olarak askıya alınmıştı. Jallow uzun bir aradan sonra bugün Rize'ye gelerek Çaykur Rizespor Tesisleri'ndeki takım arkadaşlarının çalışmasını izledi. Jallow sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek bir ay içerisinde takıma geri dönebileceğini söyledi.
Yeşil-mavili ekip ise hafta sonu deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını Mustafa Denizli nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Moral ve motivasyonun yüksek olduğu idmanın büyük bir bölümü basına kapalı gerçekleştirildi.
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cenk Ahmet, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Her ne kadar Adana Demirspor maçında mağlup olsak da iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Dört maçta üç galibiyet yeni kurulan bir ekip için güzel bir sonuç. Önümüzde zorlu olacak bir Samsunspor maçı var. İnşallah galip gelip içeride oynayacağımız üç maçı da aldıktan sonra büyük ihtimalle hedeflediğimiz yere ulaşacağız. Ardından sezon sonunda Süper Lig hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.
Takım içerisinde güzel bir uyum oluştuğunu belirten başarılı futbolcu, "İlk yarıda Kalu ve Jallow ile oynadık. Olarla da güzel anlaşıyorduk. Gerçekten çok kaliteli ve iyi futbolcular. Yeni gelen arkadaşlarımızda onlar kadar iyiler. İyi anlaşıyoruz. Yeni kurulan bir ekibiz yavaş yavaş daha da iyi olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
Cenk Ahmet, Mustafa Denizli'nin gözünden hiçbir şey kaçmadığını, kötü olması halinde en gözde futbolcu bile kulübede bekletebileceğini ifade ederek "Mustafa Denizli'nin gelmesi ile hedefe gideceğimize daha çok inandık. Mustafa hoca sürekli şampiyonluk hedefi olan bir hoca. Böyle bir hoca ile çalıştığımız için gerçekten çok mutluyuz. Bize çok şey katıyor. Şehir için de takım içinde çok farklılıklar getirdi. Gerçekten Rizespor'un şampiyon olacağına herkes gönülden inanıyor. Mustafa hoca hep sahaya bakıyor. Onunla birlikte sahada çok iyi olmak zorundasınız. Ne kaçak dövüşebilirsiniz nede başka bir şey yapabilirsiniz. Onun gözünden hiçbir şey kaçmıyor. Onun için her zaman üst düzey performans sergilemek zorundayız. En iyi futbolcu da olsan kötü oldun mu kulübeye çekecek bir hoca" ifadelerini kullandı.
(GF-ÖS-BÇ-S)

13.02.2013 12:23:56 TSI

Editör: Wan Haber