Misli.com 3. Lig bu akşam yine nefes kesen play-off mücadelelerine sahne olacak. Ligde 4 takım arasında final heyecanı yaşanacak. Bucaspor sahasında İskenderun'u konuk edecekken Isparta 32 ise Bursa Yıldırım'ı ağırlayacak. 

Isparta 32 Bursa Yıldırım canlı yayın Ispartaspor Yıldırımspor canlı

Futbol severlerin 2. Lig'e hangi takımların yükseleceği ile ilgili merak ettiği soru bugün akşam yanıt buluyor. Ispartaspor ile Bursa Yıldırımspor bu akşam karşı kaşrıya geliyor. 

Play-off ilk maçında İçel İdman Yurdu ile evinde karşılaşan Isparta 32 ekibi bu karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Rövanş maçında Mersin'de konuk olduğu rakibi ile 2-2 berabere kapalan Ispartaspor yarı finale yükseldi.

Yarı finalde evinde oynadığı ilk maçta Esenler Erokspor ile golsüz berabere kalan Ispartaspor deplasmanda rakibini 2-1 yenerek adını finale yazdırdı. 

Isparta ekibinin finaldeki rakibi Bursa Yıldırımspor ise play-off ilk maçında 1954 Kelkit ekibi ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. İkinci maçta evinde konuk ettiği Kelkit'le 1-1 berabere kalarak yarı finale çıktı. YArı finalde Aksaray Belediyespor'u tek golle geçen Bursa Yıldırım evinde oynadığı maçı ise 3-2 kazandı. 

Bu sonuçlarla finalin adı Ispartaspor Bursa Yıldırımspor oldu. Bu maçı kazanan takım gelecek yıl 1. Lig'de mücadele edecek. 

ISPARTASPOR BURSA YILDIRIMSPOR CANLI YAYIN VAR MI? HANGİ KANALDA?

İki takım arasında karşılaşma Yeni Eskişehir stadyumunda oynanacakken karşılaşma saat 20:00'da başlayacak. Maçın hakemi Ümit Öztürk. Isparta 32 Bursa Yıldırım maçı yayın haklarını elinde bulunduran Misli.com üzerinden canlı yayınlanacak. 

Editör: Wan Haber