B.Vanspor’un transfer olup olmayacağı merak edilen sporcularından biri de oyun içindeki hırçınlığı ile bilinen savunma oyuncusu Burçak Özkanca. Burçak’a bazı takımların kancayı taktığı belirtiliyor.

Yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan B.Vanspor’da, takımda kimlerin kalacağı ve kimlerin gönderileceği henüz netlik kazanmadı.

Taraftarlar takımın fazla değiştirilmemesi gerektiğini belirtirken, başarılı savunma oyuncusu Burçak Özkanca’nın takımda kalıp kalmayacağı da belli değil.

Maç içindeki hırçınlığıyla bilinen ve B.Vanspor’un başarısında önemli bir pay sahibi olan Burçak Özkanca ile başka takımların ilgilendiği gelen haberler arasında.

Bu sezon takımın oynadığı birçok maçta forma giyen, ancak son haftalarda yedek kulübesinde oturan ve bazen ikinci yarının sonlarında oyuna alınan Burçak Özkanca, performansı ile adından söz ettirmeyi başardı.

Taraftarlar ise Burçak’ın takımda kalmasını istiyor.

Özellikle sosyal medyada Burçak’ın fotoğrafını bırakarak takımda kalmasını isteyen taraftarlar, takıma ekonomik anlamda katkısı olması halinde gönderilmesine razı olacaklarını söylüyor.

Burçak’ın ise Van’da mutlu olduğu, ancak iyi şartlar olması halinde başka takımlarla anlaşabileceği konuşuluyor.

Van Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber