Gaziantepspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te günde üç antrenman yaparak sürdürüyor.
Kırmızı-siyahlı takım, akşam saatlerinde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla günü tamamladı. Taktik ağırlıklı antrenmanda futbolcular hırslı performanslarıyla dikkat çekerken, Hikmet Karaman çalışmayı sık sık keserek, öğrencilerinden birbirleriyle yardımlaşmalarını istedi. Yeni transfer Rıdvan Şimşek de antrenmanda yer aldı.
Antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Hikmet Karaman, özellikle istediği transferler henüz yapılmadığı için üstü kapalı olarak yönetime mesaj yolladı. Hazırlık kamplarının her zaman sıkı ve tempolu geçtiğini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Önemli olan lige hazır hale gelebilmek sadece fiziksel taktiksel anlamda değil; transfer anlamında da lige hazır başlayabilmek. Bu çalışmaların aşamasındayız. İnşallah ikinci yarı daha farklı, kadro derinliği olan transferlerini doğru yapan, problemlerinden arınmış bir takım olarak hem Gaziantep şehrine hem de sporseverlere iyi bir takım izletmiş oluruz. Bütün amacımız bu. Takıma takviye oldu ama onlar benim istediğim transferler değil. Ben, 4 transfer ismini yönetime bildirdim. Pozisyonlara göre şu futbolcuları istiyorum diye bazı oyuncuların da ismini verdim. Gelişmelere bakacağız. O gelişmeleri ben de bekliyorum" dedi.
Takım kaptanı Serdar Kurtuluş da ikinci yarı hazırlıklarına çok iyi bir tempoda başladıklarını belirterek, "Kamp dönemleri her zaman yoğun geçer. Çok çalışmak gerekir. Çünkü ilk yarı bizim açımızdan çok da iyi gitmedi. Yukarıdaki takımlarla çok puan farkı yok. Bizim için ilk yarının kötü geçtiğine inanıyoruz. Hedeflediğimiz yerlerde bitiremedik. 20 puana kötünün iyisi diye bakıyoruz. İkinci yarı da daha farklı bir Gaziantepspor izletmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Takıma gelecek olan takviyeler vardır. Onlar da inşallah takıma katkı sağlayacaklardır. Zaten genç ve kaliteli bir ekibimiz var. Bir türlü istikrarı yakalayamadık ve lige iyi başlayamadık. İnşallah ikinci yarı bizim açımızdan iyi geçer. Ligi hedeflediğimiz yerlerde bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
(EYB-MFS-MFS-S)

04.01.2013 20:37:10 TSI

Editör: Wan Haber