Hakan Çalhanoğlu Manchester United’da mı Oynayacak?

Milan takımındaki geleceği ile ilgili belirsizlik hala açıklanmamışken, Hakan Çalhanoğlu açısından dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını, milli futbolcumuzun gelecek sezon içerisinde İngiliz takımı Manchester United ile anlaştığını Kaleme aldı.

İtalya'nın bir an takımındaki sözleşmesi sona eren milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun takımda kalıp kalmayacağı ise merak içerisinde bekleniyor. Milli futbolcumuzun transfer edilmesi ile alakalı İtalyanlar bomba gibi bir iddiayı ortaya attı. Bir İtalyan gazetesinin haberine göre 27 yaşındaki Milli futbolcumuz, ile gelecek sezon içerisinde Manchester City ile anlaştı ve kırmızı şeytanların kadrosuna dahil olacak.

Hakan Çalhanoğlu ile alakalı Serbest Vuruş uzmanı olduğu açıklanırken, uzak mesafelerden inanılmaz gollere imza attığı da açıklandı.

Hakan Çalhanoğlu Çıktığı 32 Maçta 17 Gole İmza Attı!

2017 senesinde Alman ekibi Bayer Leverkusen Miran takımına transfer olan milli futbolcumuz, bu sezon içerisinde İtalyan devi ile çekmiş olduğu toplam 32 maçta 6 gol atıp 11 asistlik katkı sağladı.

Hakan Çalhanoğlu Kimdir?

8 Şubat 1994 tarihinde Almanya'da dünyaya gelmiştir. Aslan Bayburtlu dur. Babası Hüseyin Çalhanoğlu ile annesi  Neriman Çalhanoğludur. Muhammed Çalhanoğlu adında bir kardeşi daha vardır. Henüz çok küçük yaşlardan itibaren Almanya'da bir takımın altyapısında futbol yaşamına başladı. 2009 senesinde ise ilk profesyonel olarak takımda yer almaya başladı.

Yeşil sahalarda adeta fırtına gibi Esen Hakan Çalhanoğlu'nun transferi ile ilgili herhangi bir haber meydana geldiğinde bu satırlardan sizlerle paylaşacağız.

Editör: Wan Haber