Büyük Yankı Yaptı

Hakan Çalhanoğlu sezon başından itibaren çıkmış olduğu 17 maçta toplam 5 gol ve 5 asistlik katkısı ile Avrupa’da ses getirmeyi başardı.

Manchester United İstiyordu

26 yaşındaki milli Yıldız için Manchester United çeşitli görüşmelere başlanmıştı ve büyük ilerleme dahi kaydetmişti.

Artık Anlaşma Noktasına Gelindi

Milli Yıldız Hakan Çalhanoğlu İtalya’nın Milan takımı ile imzalamış olduğu sözleşmenin son senesine geldi artık. Milan ile anlaşma noktası bulunmayan Hakan için Premier Ligi devi anlaşma noktasına gelmeyi başarmıştı.

Hakan Çalhanoğlu oynadığı takım Milan’dan 6 milyon Euro’luk bir maaş tablosu beklentisi içindeyken, Milan ise kendisine en fazla 3,5 milyon euro verebileceğini belirtmişti.

Milan İle 4,5 Milyon Euro’ya Anlaştı

Artık görüşmeler tamamlandı. Hakan Çalhanoğlu sözleşmesini uzatmak amacıyla takımı Milan ile 4,5 milyon Euro’ya anlaşmak amacı ile masaya oturacak. Eğer ki tekrar bir anlaşma sağlanamaz ve imzalar atılamaz ise bu sefer Manchester United ile masaya oturacağı konuşulan diğer spor kulisleri dedikoduları arasındaki yerini almaktadır.

Spor camiasının nabzını yakından takip eden wanhaber farkı ile Hakan Çalhanoğlu ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geldiğinde bu satırlardan okuyabilirsiniz.

Editör: Wan Haber