Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına çift idmanla devam etti.
Başkent'in kırmızı-siyahlı temsilcisi, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde Teknik Direktör Fuat Çapa gözetiminde, 17 Şubat Pazar günü evinde sahasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. Gerçekleştirilen sabah antrenmanına ısınma koşusuyla başlayan Gençlerbirliği, daha sonra iki gruba ayrılarak pas kontrol çalışması yaptı. Kırmızı-siyahlılar öğleden sonra ise koordinasyon çalışması yaptı. Gençlerbirliği, dar alanda çift kale maçla günü tamamladı.
Hafif sakatlığı bulunan Hurşut, antrenmanda yer almadı. Başkent temsilcisi, yarın saat 13.30'da yapacağı antrenmanla 17 Şubat Pazar günü evinde oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam edecek. Geçen hafta sahasında yenilen iki takımı karşı karşıya getirecek karşılaşmayı hakem Süleyman Abay yönetirken, yardımcılıklarını ise Alparslan Dedeş ile Erdem Bayık yapacak.
(SU-MFS-MFS-S)

13.02.2013 17:58:56 TSI

Editör: Wan Haber