Galatasaray Kulübü, otomobil markası Opel Türkiye ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da, gerçekleştirilen imza töreninde, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik ve Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan da yer aldı.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, iki farklı sektörün iki farklı liderinin aynı amaçla bir araya gelişinin önemini arz ederek, "Galatasaray ve Opel, başarılarla dolu tarihi geçmişi, global marka olma ve bilinirlik gibi birçok ortak değeri paylaşıyor. Dünya standartlarında işler yapan Opel ile işbirliğine gitmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Opel gibi büyük ve uluslararası markalarla gerçekleştireceğimiz tüm iş ortaklıkları kulübümüzün gerek saha içi gerekse saha dışında büyümesi ve başarılı olmasına yardımcı olacak. Opel ile dostluk ilişkileri çerçevesinde çalışarak beraber yeni başarılara ortak olmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.
Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, Galatasaray ile gerçekleştirilen anlaşmanın hem Türk sporuna hem de Galatasaray'a hayırlı olmasını belirterek, "Bu iş birliğinden ötürü mutluluk duyuyoruz. Türkiye olarak kaynaklarımızı toplumla paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Sosyal sorumluluk bilinciyle ülkemize ve insanlarımıza katkı sağlayacak spor, eğitim ve kültür alanlarında bugüne kadar çeşitli projelere destek verdik. Bu desteğimize şimdi spor alanında güzide bir kulübümüzle devam etmemiz marka sorumluluk bilincimizin somut bir göstergesi. Ümit ediyorum bu yıl Opel, Galatasaray Spor Kulübü'ne uğur getirir ve tüm branşlarda başarılı sonuçlar elde eder. Bu arada şampiyonlar liginde 2.tura yükselen Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'na da başarılar diliyoruz" diye konuştu.
Galatasaray ile Opel arasında yapılan bu anlaşma sonrası Türk Telekom Arena güney tribününe Opel ismi verildi. Ayrıca Bu anlaşma doğrultusunda tüm sporcuları idari ve teknik heyet üyeleri ile kulüp çalışanları Opel'in araçlarını kullanacak.
Öte yandan, imza töreni sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Perşembe günü yapılacak Şampiyonlar Ligi kura çekiminde öncelikle Alman takımlarıyla eşleşmeyi arzu ettiklerini belirtti.
(DG-EYB-S)

18.12.2012 15:41:42 TSI

Editör: Wan Haber