Galatasaray - Fenerbahçe maçı voleybolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. TVF Sultanlar Ligi'nde oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe maçına kısa süre kala arama motorlarında Galatasaray - Fenerbahçe maçının ne zaman olduğu ve hangi kanalda olduğu aratılıyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

GALATASARAY - FENERBAHÇE VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA?

04 Kasım 2023 Cumartesi günü, Galatasaray Daikin ile Fenerbahçe Opet arasındaki heyecan verici TVF Sultanlar Ligi voleybol maçı, spor tutkunları için TRT Spor Yıldız kanalları aracılığıyla ekranlara taşınacak.

TRT Spor Yıldız'ı aşağıdaki kanal numaraları üzerinden bulabilirsiniz: Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72. Ayrıca, Türksat uydusu ve internet üzerinden de şifresiz bir şekilde bu müsabakayı takip edebilirsiniz.

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

04 Kasım 2023 Cumartesi günü oynanacak olan maçın başlama saati 13:00 olarak belirlenmiştir ve bu önemli karşılaşma İstanbul'un Burhan Felek Spor Salonu Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Kaynak: Haberler.com

Editör: Ramazan Çetin