Galtasaray Mustafa Cengiz iki saat süren bir basın toplantısı düzenledi ve bomba açıklamalarda bulundu. Yönetimden aday çıkarsa onu destekleyeceğini belirten Mustafa Cengiz aday olmayı düşünmediğini ifade etti.

Cengiz, ancak aday çıkmazsa yeniden başkan adayı olabileceğinin sinyallerini verdi. Mustafa Cengiz, Fatih Terim ile devam etmeyeceklerini ise şu sözlerle açıkladı. "Ben Sevgili Fatih Hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum."

Mustafa Cengiz'in açıklamaları...

Galatasaray ikinci defa rekorla aynı puanla şampiyonluğu kaçırdı. Bu ikinci kez oluyor. Diğer Semra Hanım Sezonu değildi galiba. Bu seçim Galatasaray'ın test seçimi olacak. Galatasaray vefalı mı, Galatasaray fedakar mı? Bunlar test edilecek. Benim desteklediğim insanlar takdir edilmezse şaşırırım. Ben kimseye şuna oy atın falan demem. Sadece kendim için değil, ama emek veren diğer arkadaşlarım da takdir görmezse eğer camiadan kırgınlık duyarım. Başta Abdürrahim kardeşim burada maddi manevi olarak büyük destek sağlamıştır.

"Terim bilet konusu yanlış anlaşıldı"

Ben sevgili Fatih Terim'e Bodrum'a giderken, ABD'ye giderken uçak bilet paralarını kulübe ödettiriyor diye bir şey demedim. O konu yanlış anlatılmış. Yaptığınız esprileri, ironileri anlamıyorlar... Hemen hocaya taşıyorlar.

"Futbolculara borcumuz yok"

Nisan ayı dışında futbolculara borcumuz yok. İki futbolcumuz problemliydi. Birini ihraç ettik, yönetime hakaret ettiği için. Kötü oynadığı için ihraç etmedik. Taraftara kalsa bir an evvel gönderin diyorlardı. Aynı taraftarların bir bölümü 'Niye gönderdiniz?' dedi.

Editör: Wan Haber