Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı yeni transferleri Emre Belözoğlu, Webo ve Ziegler, sarı-lacivertli takımla ilk antrenmanına çıktı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takım saha çıktığında Emre, Webo ve Ziegler ile birlikte yan yana basın mensuplarına fotoğraf verdi. Antrenmanı izlemeye gelen Düzce Fenerbahçeliler Derneği, derneğin futbol okulu sporcuları ve derneğe bağlı Düzce 1907 Spor Kulübü'nün sporcuları sarı-lacivertlilere sevgi gösterilerinde bulundu. Emre'ye taraftarlar yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlar yanlarına çağırdıkları Emre Belözoğlu'na çiçek vererek sarı-lacivertli futbolcuyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman daha sonra kendisine de çiçek veren taraftarlara, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 3 Şubat Pazar günü Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin akşam antrenmanının başındaki yarım saatlik bölümü basın mensuplarına açık tutuldu. Takım bu bölümde ısınma ve pas çalışmaları yaparken, sakatlığı bulunan Sezer Öztürk takımdan ayrı koştu. Selçuk Şahin'e de takımdan ayrı program uygulandı.

SELÇUK VE SERKAN KIRINTILI'NIN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI
Öte yandan antrenmanda öncesi Selçuk Şahin ve kaleci Serkan Kırıntılı'nın doğum günü kutlandı. Her iki futbolcu için tesislerde doğum günü pastası kesildi. Kutlamada renkli görüntüler yaşandı.
(BÇ-BÇ-S)

01.02.2013 19:13:33 TSI

Editör: Wan Haber