Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak Van’a tesis kazandırmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yarın özel uçakla Van’a gelecek. Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Vali Aydın Nezih Doğan’ı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya’ı makamında ziyaret edecek.

Rıdvan CAN

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım kalabalık Fenerbahçe heyetiyle birlikte yarın özel uçakla Van’a çıkarma yapacak. Aziz Yıldırım’ın heyetinde Van’ın yerli eşrafından, Türkiye’nin sayılı avukatlarından Fenerbahçe As Başkanı Erhan Türkoğlu’da yer alacak.

Fenerbahçe’ye çağ atlatan, kulübün en başarılı başkanı ünvanını alan, Türk sporunda tesisleşme, kurumsallaşma ile sportif başarılarda yeni ufuklar açan, zihniyet devrimi yapan Aziz Yıldırım’ın Van ziyaretini Vansesi Gazetesine değerlendiren Fenerbahçe Kulübü As başkan Yıldırım’ın yakın dostlarından Vanlı Avukat Erhan Türkoğlu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetiminin Van’a karşı özel bir sevgisinin olduğunu belirtti.  
 

VAN’A FENERBAHÇE SİTESİ VE TESİSLERİ KURULACAK
Fenerbahçe’nin Van’a yönelik projelerinin olduğunu kaydeden Türkoğlu, “Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurulu  üyelerimiz  ani bir gelişme  olmadığı takdirde  yarın özel uçakla Van’a  gelecekler. Van’da başta Sayın Valimiz  Aydın Nezih Doğan’ı,  Büyükşehir Belediye Başkanımız  Bekir Kaya’yı makamında  ziyaret  edeceğiz. Bunun yanında farklı ziyaretlerimizde  olacaktır. Van’da “1 milyon üye projesi” tanıtımı yanında Anadolu’nun birçok şehrinde düşündüğümüz Fenerbahçe siteleri, okullarının yer aldığı tesisimizin birini Van’a kazandırmak istiyoruz. Bu tesisler için Sayın Valimizden 15 dönümlük bir arsa talebimiz oldu. Fenerbahçe sitesi, okulu, futbol, basketbol sahaları yer alan tesislerimizi Van’ın çocuklarının, gençlerinin hizmetine sunacağız. Vanlı Fenerbahçeliler ailece bu tesislerden yaralanacak. Taraftarlarımız bu tesislerde sosyal hayatta bir arada olacak. Van’ın yetenekli gençlerini bu tesislerde seçip çıkaracağız. Sayın Başkanımız ve yönetim kurulumuz bu amaçla Van’ımızı ziyaret edecek” dedi.


VAN’IN FENERBAHÇE SEVGİSİ ESKİDİR
Vanlı Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı ve yönetim kurulunu Van’da ağırlamaktan ayrı bir onur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Erhan Türkoğlu, “Ben Vanlıyım. Van’ın öz çocuğuyum. Amcalarım, akrabalarımda, dostlarımda, arkadaşlarımda halen Van’dadır. Van bizim için bir sevdadır.  Hepimizin sevdası olan Fenerbahçe Kulübü olarak Van’a Van’ın desteği ve ilgisiyle tesis kazandırabilirsek bundan sevinç duyarız. Fenerbahçe sevgisi ve bağı sarı larcivetli Şengençler Kulübü’ne dayanır. Van’da olmaktan mutluluk duyacağız“ diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini Ferit Melen Havaalanı’nda kalabalık taraftar topluluğu karşılayacak. 

Editör: Wan Haber