Fenerbahçe ile Galatasaray futbolseverlerin merakla beklediği dev derbide karşı karşıya geliyor. Bu akşam oynanacak maçı iki takım taraftarları da heyecan içerisinde bekliyor.

Ezeli rekabette gülen tarafın kim olacağı bu akşam belli olacak. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak ve Saat 19:00'da başlayacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. 

Fenerbahçeliler'in en çok merak ettiği konuların başında ise Luiz Gustavo derbide oynayacak mı? İşte Gustavo ile ilgili son durum...

GUSTAVO DERBİDE OYNAYACAK MI?
Galatasaray derbisi öncesi herkesin gözü kulağı Luiz Gustavo’da. Hatayspor maçında sakatlanan tecrübeli oyuncunun dizinde ödem oluşmuştu. İlk kontroller sonrası Sambacı’nın derbiye yetişmesi bekleniyordu. Ancak ödem beklenen hızda dağılmadı, Luiz Gustavo idmanları kaçırdı. 34 yaşındaki orta saha oyuncusunun Galatasaray maçında oynamayacağı yönünde haberler çıksa da henüz durumu kesinleşmiş değil.

Gustavo, geçen sezon Kadıköy’deki maçta oynamamıştı. Galatasaray, o karşılaşmayı 3-1 kazanarak 20 yıllık galibiyet hasretine son vermişti. Tecrübeli futbolcu bu kez sahada olmaya kararlı. Ödem yeterli oranda azalırsa, Gustavo iğne olarak forma giymek istiyor. Erol Bulut da Gustavo için son ana kadar bekleyecek. Çünkü Brezilyalı yıldız, kadroda alternatifi olmayan ender isimlerden biri. Bu nedenle başarılı teknik adam, maç saatine kısa süre kala yapılacak kontrolün sonucuna göre kararını verecek

Editör: Wan Haber