Fenerbahçe yeni başkan arayışlarına devam ediyor. Adaylık süreçleri hala devam ediyor. Fenerbahçe başkanlığı için merak edilen sorulardan biri de ne zaman başkanlık seçimlerinin yapılacağı oldu. Yetkililerden bir açıklama gelene kadar tüm taraftarlar da merak içinde kaldı. 
Başkanlık seçimleri ne zaman yapılacak?
Sarı lacivertli futbol takımı başkan seçimleri için gün saymaya başladı. Fenerbahçe takımı yeni başkanlık seçim tarihi olarak 29-30 Mayıs tarihlerini belirledi. Fenerbahçe takımı yeni başkanını 29-30 Mayıs tarihlerinde belirlenecek. Yapılan seçim sonucunda  çoğunluk kimi seçmiş olursa o kişi başkan olacak ve takımı artık o kişi yönetecek. Tarih açıklandıktan sonra taraftarlar uyuşmazlık halinde yeni seçimlerin ne zaman olacağı hakkında sorular sormaya başladılar. 
Çoğunluk durumu olmazsa ne zamana ertelenecek?
Fenerbahçe takım başkanı ilk seçimlerde bulunamazsa ve çoğunluk sağlanamazsa, başkanlık seçimleri bir diğer tarih olarak 5-6 Haziran'a ertelenecek. Eğer başkanlık seçimleri ikinci tarihe kalırsa seçimlerde çoğunluk aranmayacak. Bu iki tarihten birince Fenerbahçe, yeni başkanını bulmuş olacak. Tüm taraftarlar adaylar arasında seçimler yaparak anketler oluşturmaya başladılar bile. 
Başkanlık seçimi nerede yapılacak?
Fenerbahçe futbol takımının yeni başkanını bulmak için yapılan seçimler Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi içinde yapılacak. Kadiköy’de yapılacak olan seçimler iki tarihe bölünecek ve iki tarihten birinde sonuca varılması hedefleniyor. Fenerbahçe başkanının kim olacağı ise büyük merak konusu oldu. Herkes büyük bir heyecan ile yeni başkanın kim olduğunu merak ediyor. 
Fenerbahçe takımının şu anki başkanı kim?
Fenerbahçe takımı yeni başkan seçimleri için gün saymaya başladı. Fenerbahçe’nin şimdiki başkanı Ali Koç’tur. Fenerbahçe taraftarlarının çoğu Ali Koç’un başkanlık yapmasından son derece memnundur. Ancak yeni bir seçimde tekrar başkan seçileceğini düşünenler de var. 

Editör: Wan Haber