WanHaber.com - ÖZEL

İstanbul Fenerbahçeli İş Adamları Derneği (FBİAD) üyeleri AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Faruk Biner’i ziyaret etti.

Bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında 3 günlüğüne İstanbul’dan Van’a gelen FBİAD üyeleri, kırsal mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere mont, ayakkabı ve giyim yardımında bulundu.

Yaptıkları okul ziyareti ve yardımlar hakkında açıklama yapan FBİAD Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Yüce, daha öncesinden okula kütüphane kurduklarını hatırlatarak, bu kez de öğrencilere mont, ayakkabı ve giyim yardımında bulunduklarını söyledi. Van’daki okullarda öğrencilere giyim ve bot yardımında bulunduklarını ifade eden Yüce, toplamda 500’ü aşkın öğrenciye destek olduklarını belirtti.

171.jpg

TAKVA’YA ELİ BOŞ GELMEDİLER
Van ziyaretleri kapsamında AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva’yı ofisinde ziyaret eden FBİAD üyeleri, kentle ilgili istişarelerde bulundu. FBİAD’ın Vanlı üyelerinden Lotus Yapı’dan İnşaat Mühendisi Mustafa Tunçdemir tarafından Van için özel hazırlanan 2 proje belediye başkan adayı Takva’ya sunulurken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. FBİAD’ın Vanlı genel başkanı Güven Güleşçe’nin selamını ileten iş adamları, daha sonra Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Biner’i ziyaret etti. Van’ın ticari potansiyeli ve yatırımcıların kente bakışı hakkında brifing alan üyelere Vanlı iş adamları Azad Gülengül ve Vedat Genç de eşlik etti.

169.jpg

Editör: Wan Haber