ESKİŞEHİR - Ziraat Türkiye Kupası 4. turda karşı karşıya gelecek olan Bugsaşspor ile Eskişehirspor maçına Ankaragücü taraftarlarının geleceği gerekçesiyle kırmızı siyahlı takım taraftarları alınmayacak.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bugsaşspor ile 29 Kasım Perşembe günü saat 13.00'te Polatlı İlçe Stadyumunda karşılaşacak olan Eskişehirspor seyiricisiz oynayacak. Kırmızı siyahlı takım taraftarları güvenlik gerekçesiyle karşılaşmaya alınmayacak. Emniyet güçlerinin maçın oynanacağı Polatlı İlçesi'ne Ankaragücü taraftarının gelebileceği yönünde istihbaratını aldığı öğrenildi.

Eskişehirspor taraftarlarının Ankaragücü taraftarıyla arasında husumetin olduğu için siyah kırmızılı taraftarlarının müsabakaya gelmesi durumunda taraftarlar arasında olayların çıkacağı değerlendirildiğinden Polatlı İlçe Spor Güvenlik Kurulu tarafından Eskişehirsporlu taraftarların maça alınmayacağını kaydetti. Eskişehir'den karşılaşma için gelecek olan taraftarların da ilçeye alınmayacağı öğrenildi.
CİHAN

Editör: Wan Haber