Ligde oynadığı son 6 lig ve 1 kupa maçından yenilgiyle ayrılan Eskişehirspor, Pazar günü ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren 24 Erzincanspor’u ağırlayacak.
Eskişehirspor – 24 Erzincanspor maçı 31 Ekim Pazar günü (yarın) saat 19.00’da başlayacak.

Eskişehirspor Maçını Kim Yönetecek?

TFF 2. Lig’in 10’uncu haftasında yarın saat 19.00’da oynanacak Eskişehirspor-Anagold 24 Erzincanspor maçını yönetecek hakem belli oldu. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Manisa Bölgesi Hakemlerinden Şevket Teker yönetecek. Yardımcıları ise Çağrıcan Pazarcıklı, İbrahim Ethem Potuk ve Melis Özçiğdem olacak.    

Eskişehirspor Maçı Hangi Kanalda? 

TFF 2. Lig’in 10’uncu haftasında 31 Ekim Pazar günü Eskişehirspor-24Erzincanspor arasında oynanacak olan mücadeleyi ES TV canlı olarak ekranlara getirecek. Maç, Odunpazarı Belediyesi’nin katkılarıyla ekranlara gelecek. ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş, yayın desteği için Odunpazarı Belediyesi’ne teşekkür etti. Demirdaş, “Hem şehir içindeki hem de gurbetteki taraftarlarımız yarınki maçı ES TV’den canlı izleyebilecek. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaptan Olmayacak Mı?

Yarın sahasında 24Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor’da bu maçta 3 eksik bulunu111yor. Sakatlıkları süren Cihangir Çağlıyan ve Kaan Gaman’ın yanı sıra kart cezalısı olan Sezgin Coşkun bugünkü maçta forma giyemeyecek. Eskişehirsporr Teknik Direktörü Suat Kaya’nın kupa maçında olduğu gibi stoperde Bartu ve Arda ikilisini oynatmayı planlıyor.

kaynak:anadolugazetesi

Editör: Wan Haber