Rıdvan CAN

Edremitspor onuruna yönetim kurlu tarafından Mado Restaurant’a yemek verildi. Yemeğe Edremitspor Kulüp Başkanı Ahmet Bilici,  kulüp yöneticileri,  Ak Parti Edremit Belediye Başkan adayı İbrahim Koç, Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Handan Fidan ve futbolcular katıldı.

Yemekte konuşan kulüp başkanı Ahmet Bilici, “Futbolcularımıza moral vermek, dayanışmamızı güçlendirmek amacıyla yemek düzenledik. Bu tür sosyal faaliyetleri zaman zaman tekrarlayacağız. Yeni sezonda bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Umarım hep birlikte fair-play çerçevesinde başarılı bir sezon geçiririz” dedi.


Edremitspor Antrenörü Turgut Kınay ise, futbol adına başarılı, iyi şeyler yapmak istediklerini belirterek, “Yeni sezonda futbol severlere hem fair play, hem de futbolun güzellikleri adına kaliteli bir futbol seyrettirmeye çalışacağız. Edremitspor ismine yakışan bir anlayışla geliyor. Futbolda alkışlanacak kalitede genç kadromuz var”  diye konuştu.

Yemekte konuşan Ak Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, “Futbolcu kardeşlerimizle birlikte başarıyı yakalamak için elimizden geleni yapacağız. Gençlerle bir arada yapılan faaliyetlerin içinde yer almak mutluluk vericidir. Van Edremitspor’u her yönden destekleyeceğiz. Göreve seçildiğimde Edremit’e spor sahları, spor tesisleri kazandıracağız. Aynı zamanda gençlerimizi spora teşvik ederek sportif faaliyetleri destekleyeceğim”  dedi.

Editör: Wan Haber