PTT 1. Lig'in 14. hafta kendi sahasında Manisaspor'u ağırlayacak olan Denizlispor, tüm planlarını galibiyet üzerine yapıyor.
PTT 1. Lig'de geride kalan 13 haftada topladığı 16 puanla 12. sırada bulunan Denizlispor, 2 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik serisini 3 maça çıkarmak istiyor. Son iki haftada 4 puan alan yeşil-siyahlı ekip Pazar günü saat 14.00'da oynanacak Manisaspor maçından galip gelerek üst sıralara yerleşmeyi hedefliyor.
Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, oyuncularına hafta boyunca 3 puanı aşıladığını belirterek, Manisaspor'un gücünden çekinmediklerini söyledi.
Şanssız bir şekilde Karşıyaka maçında 3 puanı kaçırdıklarını ifade eden Dervent, "İstatistikler bizim oyun şeklimiz ve hedefimizi değiştirmeyecek. Biz daha öncesinde de hep zorlu rakiplerle oynadık. Üst sıralardaki takımlarla oynadığımız zaman daha etkili oynuyoruz. Seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçta da hedefimiz 3 puan olacak" dedi. Dervent, Anıl ve Burak dışında eksikleri olmadığını da sözlerine ekledi.
Bu arada Denizlispor'un Manisaspor maçına şu 11'le çıkması bekleniyor; "İsmail, Erhan, Malikov, Berkay Can, Oğuzhan, İsmail Haktan, Hüseyin, Veli, Yenal, Bajram ve Can Erdem"
(EV-SK-BH-RFK-S)

30.11.2012 13:36:59 TSI

Editör: Wan Haber