Spor Toto Süper Lig'de 29 Şubat Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş maçının hakemi büyük ölçüde netleşti. Yorgun olduğunu gerekçe göstererek derbide görev almak istemeyen Cüneyt Çakır , MHK yetkilileri ile yaptığı son görüşmenin ardından karşılaşmayı yönetmeyi kabul etti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cüneyt Çakır'ın, "Arsenal-Barcelona maçındaki ekibimle birlikte görev yapmama izin verilirse Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine çıkarım" dediği, MHK'nin de bu talebi olumlu karşıladığı öğrenildi. Son anda bir değişiklik olmadığı taktirde Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının kaderini belirleyecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini, Arsenal-Barcelona maçında da düdük çalan Cüneyt Çakır ve ekibi yönetecek.

Londra'daki karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaparken, Cem Satman dördüncü, Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek de çizgi hakemi olarak görev yaptı. Bu isimlerden sadece Cem Satman'ın değişebileceği, diğer hakemlerin Kadıköy'deki derbiye çıkacağı belirtildi.

Editör: Wan Haber