Medipol Başakşehir’in, Devler Ligi serüveni başlıyor...

Turuncu-Lacivertliler, bu akşam Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge’e konuk olacak. Başakşehir’de sakatlıkları sebebiyle Aurelien Chedjou, Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal kritik karşılaşmada forma giyemezken, Belçika ekibinde Benoit Poulain, Elton Acolatse ve Wesley aynı sebepten ötürü mücadelede görev yapamayacak.

İstanbul ekibi, deplasmandan avantajlı bir skorla dönerek, turu geçmenin hesaplarını yaparken, Lacivert-Siyahlılar ise evlerinde oynacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. 

Club Brugge - Başakşehir maçı hangi kanalda saat kaçta?

26 Temmuz Çarşamba (bugün) saat 22:00'de oynanacak mücadele A Spor'dan canlı yayınlanacak. 

Karşılaşmaya İtalyan hakem

Belçika'nın Brugge kentindeki Jan Breydelstadion'da oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Mazzoleni yönetecek. Maçta Mazzoleni'nin yardımcılıklarını Fabiano Preti ve Giacomo Paganessi yaparken, karşılışmanın dördüncü hakemi Luca Pairetto olacak.

Turuncu-lacivertliler, deplasmandan galibiyet ya da gollü beraberlikle dönerek sahasında oynayacağı maç öncesinde avantaj yakalamayı hedefliyor. Karşılaşmanın rövanşı 2 Ağustos Çarşamba günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yapılacak ve bu maç sonucunda play-off turuna kalacak ekip belli olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Club Brugge: Horvath, Palacios, Engels, Denswil, De Bock, Simons, Vormer, Izquierdo, Refaelov, Diaby, Limbombe

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Epureanu, Da Casto, Clichy, Emre, Gökhan, Visca, Mossoro, Elia, Adebayor

Hedef ilk galibiyet

Avrupa sahnesinde bugüne kadar 6 karşılaşmaya çıkan Medipol Başakşehir, şu ana kadar galibiyet sevinci yaşayamadı. Oynadığı 6 karşılaşmada 4 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Turuncu-Lacivertli ekip, Belçika temsilcisi karşısında sahadan galip ayrılarak, ilk zaferini yaşamak istiyor. İstanbul ekibi, Club Brugge’ü iki maçın sonunda elemesi halinde Play-Off turuna kalacak ve grup aşamasına bir adım daha yaklaşacak. (fanatik)

Editör: Wan Haber