Çaldıran Belediye Başkanlığınca düzenlenecek “15 Temmuz Demokrasi Zaferi Esnaflar Arası Futbol Turnuvası” öncesi ilçede bulunan spor kompleksinin genel bakım ve onarımı yapıldı.

Çaldıran Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından genel temizlik, bakım ve çevre düzenlenmesi tamamlanırken, turnuva için kuraların çekildiği ve rakip takımların belli olduğu kaydedildi.

İlk maçlar rövanşlı, sonraki maçların ise eleme usulüyle oynanacağı turnuvayla ilgili açıklamalarda bulunan Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, Çaldıran Belediyesi olarak ilçedeki esnaflar arasında oynanmak üzere “15 Temmuz Demokrasi Zaferi Esnaflar Arası Futbol Turnuvası” düzenleyeceklerini belirterek, “Yapılan duyuruların ardından 10 takımdan oluşan turnuvanın kuraları çekildi. Turnuvaya katılacak takımların formalarını belediye olarak biz karşıladık. İlk maçlar rövanşlı, diğer maçlar ise eleme usulü ile oynanacak. İlçemizde bulunan spor kompleksimizin genel bakımını Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz yaptı. Önümüzde hafta içinde maçlar oynanmaya başlayacaktır. Başarıya ulaşacak birinci, ikinci ve üçüncü takımlara ödüllerimiz olacaktır” dedi. (iha)

Editör: Wan Haber