PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, transferin son gününde Bursaspor'un file bekçisi Yavuz Özkan ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki başarılı file bekçisi akşam saatlerinde Adana'ya geldi.
Adanaspor'un sezon sonuna kadar kiraladığı kaleci Yavuz Özkan'ın kendisine ve kulübüne ödenecek ücret hakkında bir açıklama yapılmadı.
Denizlispor alt yapısından yetişen Yavuz Özkan, Denizli Belediyespor'da profesyonel oldu. 2006-2007 sezonunda Bursaspor'a transfer olan Özkan, aynı sene 2006-2007 sezonunda Tarsus İdman Yurdu'nda kiralık olarak oynadı. 2008-2009 sezonunda tekrar Bursaspor'a geri dönen Özkan, kaleci Dimitar Ivankov'un yedeğiydi.

TAKIM SON ÇALIŞMASINI YAPTI
Turuncu Beyazlı takım Pazar günü oynayacağı Bucaspor maçı için Adana'da ki son çalışmasını yaptı. Yarın sabah havayolu ile İzmir'e gidecek olan kafile son antrenmanını orada yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. Adanaspor'da cezalı oyuncu bulunmazken sakatlığı devam eden Cem Özdemir'in durumunun maç saatinde belli olacağı açıklandı.
(AKL-Y)

01.02.2013 16:21:56 TSI

Editör: Wan Haber