Bugün kimin maçı var veya bugün maç var mı soruları hemen hemen her hafta maç günlerinde "Bugün maç var mı?" sorusunun yanıtını merak eden futbolseverler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, "Bugün hangi maçlar var?". Bugün maç kaçta, nerede? Türkiye ve dünya liglerinde hangi takımların maçları var? Bugün kimin maçı var veya bugün hangi maçlar var sorusunun cevabını merak edenler için 12 Haziran 2021 Cumartesi günü akşam oynanacak maç listesi yazımızda yer alıyor. Futbolseverler bu hafta yapılacak maçları ilgiyle ve severek takip edip araştırıyor. Peki, bugün maç var mı, kimin maçı var, bu akşam ve yarın hangi maçlar var bu akşam hangi takımın maçı hangi kanalda yayınlanıyor?

EURO 2020 BUGÜN BAŞLADI

Dün başlayan Euro 2020 maçları bugün de devam ediyor. Bugün oynanacak maçlar ve saatleri ise şöyle:

Saat 16.00'da Galler - İsviçre TRT 1'de yayınlanacak.

Saat 19.00'da Danimarka - Finlandiya TRT 1'de yayınlanacak

Saat 22.00'de ise Belçika - Rusya TRT'de olacak.

İLK MAÇ TÜRKİYE-İTALYA OYNANDI

Pandemi nedeniyle bir yıl ertelenen 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası, dün Türkiye ile İtalya arasında oynanacak açılış maçıyla başladı. Şampiyonada A Grubu'nda İtalya'nın yanı sıra İsviçre ve Galler'le mücadele edecek olan A Millî Takımımız, ilk sınavını Roma Olimpiyat Stadı'nda TSİ 22.00'de İtalya karşısında verdi.

Tarihinde ilk kez ikiden fazla ülkenin ev sahipliği yapacağı organizasyon, 11 farklı ülkede düzenlenecek. İtalya'nın başkenti Roma, İngiltere'nin başkenti Londra, Hollanda'nın başkenti Amsterdam, Danimarka'nın başkenti Kopenhag, Azerbaycan'ın başkenti Bakü, Romanya'nın başkenti Bükreş, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'nin yanı sıra Rusya'nın Saint Petersburg, Almanya'nın Münih, İspanya'nın Sevilla ve İskoçya'nın Glasgow şehri de karşılaşmalara ev sahipliği yapacak.

Türkiye-İtalya maçı bugün saat 20.00'de TRT 1'de yayınlandı.

İşte bugün ( 8 Haziran Salı) oynanacak maçlar ve yayınlanacakları kanallar:

Saat Maç Kanal
07:00 Sabah Sporu A Spor
07:00 İlk Baskı TRT Spor
09:00 Sabah Haberleri beIN SPORTS Haber
09:55 Malatya BB - A.Erciyes Engelliler TRT Spor 2
12:00 Spor Ajansı A Spor
13:00 Öğle Haberleri beIN SPORTS Haber
19:00 Polonya - İzlanda S SPORT 2
21:00 Macaristan - İrlanda S SPORT +
21:00 Transfer Raporu A Spor
21:15 Çekya - Arnavutluk S SPORT +
22:10 Fransa - Bulgaristan S SPORT
Editör: Wan Haber