Misli.com 3. Lig'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Takımlar 2. Lig'e yükselme adına büyük mücadele örneği sergilerken izleyenlere heyecan veren maçlar ortaya çıkıyor.

3. Lig play-off maçlarında yarı final rövanş karşılaşmaları bugün oynanıyor. Aksaray Belediyespor Bursa Yıldırımspor deplasmanına konuk oluyor. Bir başka maçta İskenderunspor ise Fethiyespor'u konuk ediyor Bu maçlar saat 16:00'da başlıyor. 

Bucaspor Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçı canlı yayın Buca Yeşilyurt hangi kanalda?

CANLI YAYIN VAR MI? HANGİ KANALDA?

Play-off'ta yarı final akşam maçları ise 20:30'da başlıyor. İBucaspor Yeşilyurt Belediyespor arasında nefes kesen mücadele sahne alacak. Bir başka maçta Esenler Erokspor Ispartaspor'u ağırlayacak. Karşılaşmalar Misli.com üzerinden naklen canlı olarak ekranlara gelecek. 

İLK MAÇI BUCASPOR KAZANMIŞTI

Bucaspor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor Buca'da karşılaşıyor. İki iekip serinin ilk maçını Malatya'da oynamış ve maç 2-1 Buncaspor 1928 üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Emre Gemici'nin golü ile öne geçmiş ve Buncaspor Berke Bıyık'ın golüyle beraberliği yakalamıştı. Maçın skorunu belirleyen gol ise Malatya Yeşilyurt belediyespor'dan Gökhan Payal'ın kendi kalesine attığı gol olmuştu.

Rövanş maçı öncesi Bucaspor önemli avantaj elde ederken Malatya Yeşilyurt ise farklı skor arayışına girecek. 20:30'da başlayacak maç yine taraftarları ekran başına kilitleyecek. 

Editör: Wan Haber