Misli.com 3. Lig bu akşam yine nefes kesen play-off mücadelelerine sahne olacak. Ligde 4 takım arasında final heyecanı yaşanacak. Bucaspor sahasında İskenderun'u konuk edecekken Isparta 32 ise Bursa Yıldırım'ı ağırlayacak. 

Bucaspor İskenderunspor canlı yayın Buca İskenderun Canlı

Futbol severlerin 2. Lig'e hangi takımların yükseleceği ile ilgili merak ettiği soru bugün akşam yanıt buluyor. Bucaspor ile İskenderun Futbol Kulübü final maçında kozlarını paylaşıyor. 

Play-off ilk maçında Arnavutköy Belediyespor'a konuk olan Bucaspor 1-1'lik skoru rövanşa taşımıştı. İzmir'de oyanan maçı Buca ekibi 2-0 kazanarak adını yarı finale yazdırmıştı. Yarı finalde Malatya Yeşilyurt Belediyespor'a misafir olan Bucaspor, ilk maçı deplasmanda 22-1 kazanmıştı. Bu maçın rövanşı ise 0-0 golsüz beraberlikle sonuçlanmmıştı. Sarı Lacivertliler bu skorlarla adını finale yazdırmayı başardı. 

Bucaspor finaldeki rakibi İskenderunspor ise play-off'ta ilk kez Kütahyaspor'u konuk etti. Bu maçı 1-0'lık skorla geçen İskenderun deplasmanda da rakibini 3-2 yenerek eledi. İskenderunspor'un yarı finaldeki rakibi Fethiyespor oldu. Fethiye'deki maç 1-1 lik skorla tamamlanırken İskenderun kendi sahasında rakibini son dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti. İskenderunspor final maçında Bucaspor'un rakibi olmaya hak kazandı. 

BUCASPOR İSKENDERUNSPOR CANLI YAYIN VAR MI? HANGİ KANALDA?

İki takım arasında karşılaşma İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadında oynanacakken karşılaşma saat 20:00'da başlayacak. Maçın hakemi Tugay Kaan Numancıoğlu. Buncaspor İskenderunspor maçı yayın haklarını elinde bulunduran Misli.com üzerinden canlı yayınlanacak. 

Editör: Wan Haber