Malili ön libero Tam Nsaliwa ile önceden anlaşmaya varan Bucaspor, Orduspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran'ı da satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı.
Bucaspor, Orduspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran ve Malili ön libero Tam Nsaliwa'yı yarım sezon satın alma opsiyonuyla birlikte sözleşme imzaladı.
Marmaris Belediyespor'da futbola başladıktan sonra Galatasaray'da profesyonel olan, ardından Beylerbeyi ve Orduspor'da forma giyen 23 yaşındaki Başaran, bu sezonun ilk yarısında kiralık olarak Adana Demirspor'da oynadı. Adana Demirpor'da 14 lig, 1 de kupa maçında görev yapan Başaran, farklı yaş gruplarında 23 kez de milli formayı giydi.
Ayrıca Antalya kampında denenip beğenilen gurbetçi golcü Emre Şahin'in lisansı da çıkarıldı. Belçika doğumlu futbolcunun ilk kez profesyonel olduğu Portekiz kulübü Braga'nın yetiştirme bedelinden feragat ettiği öğrenilirken, yönetimin bu konuda ileride çıkabilecek bir anlaşmazlıkta sorun yaşamamak için genç oyuncuya ayrıca taahhütname imzalattığı öğrenildi.
(EA-EYB-S)

01.02.2013 17:30:58 TSI

Editör: Wan Haber