Bilindiği gibi Beşiktaş futbol kulübü Sezon başında Sporting lizbon’dan kiralık bir şekilde kadrosuna katmayı başardığı ve forma giydirdiği valentin rosier çıkmış olduğu maçlarda göstermiş olduğu performans neticesinde büyük beğeni toplamıştı. Valentin Rosier Tarsus İdmanyurdu karşısında profesyonel kariyerindeki ilk gol sevincini yaşadı. Daha önce başardığı asistler ile heyecanını ve sevincini yaşayan Valentin Rosier ilk golünü atmanın sevincini yedek kulübesine kadar giderek yaşadı.

Valentin rosier şimdiye kadar 83 defa forma giyip sahaya çıktı. Toplamda 10 tane asist yapmayı başardı. Fakat ilk gol sevincini Mersin İdmanyurdu karşısında yaşadı, bu sevinci takımına da yaşattı.

Karşılaşmanın 30 dakikasında Tarsus İdman Yurdu savunmasının uzaklaştırmayı başaramadığı top Valentin Rosier’de kalırken, rakibini geçip yapmış olduğu vuruş sonrası top filelerle buluştu ve siyah-beyazlı ekip rakibi karşısında bu gol ile öne geçmeyi başardı. Gol sonrasında yedek kulübesine kadar girip sevincini yaşayan Fransız oyuncu valentin rosier’i takım arkadaşları da kutladı.

Böylelikle hem heyecanı hem de oyun oynama zevki artan Fransız oyuncu valentin rosier bundan sonraki karşılaşmalarda çok daha mükemmel bir performans sergileyerek hem takımı için elinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışacak, hem de profesyonel kariyerindeki gol sayısını da böylelikle arttırma avantajını elde edecek.

Editör: Wan Haber