Geçen sezon Porto’dan kiralık olarak Siyah-Beyazlılar’da forma giyen Kamerunlu Vincent Aboubakar’ın tekrar kiralanması konusunda Portekiz ekibiyle orta yolu bir türlü bulamayan Kara Kartal, şimdiden diğer adaylar konusundaki transfer görüşmelerini sürdürüyor.

Listede ön plana çıkan 5 aday bulunurken, öncelik olarak ise iki isme yoğunlaşıldı.

1- FERNANDO LLORENTE

Bunlardan biri, daha önce de gündeme gelen ve İngiltere Premier Ligi ekibi Swansea’de oynayan Fernando Llorente...

ANDRE PIERRE GIGNAC
Diğeri de yeni gündeme gelen Meksika temsilcisi Tigres’in golcüsü Andre Pierre Gignac.

Llorente için bir süredir girişimlerini sürdüren Siyah- Beyazlılar, 32 yaşındaki forvetin sözleşmesi gelecek sezon biteceği için bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro’luk bir teklif sundu.

TEMAS MENACERLER ÜZERİNDEN...
Swansea’den ayrılmayı düşündüğü konuşulan İspanyol oyuncu, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor

Uzun süren Fransa kariyerini bırakıp, 2015’te ülkesinden ayrılarak Meksika’yı seçen Gignac, geçen sezon 49 maçta 25 gol attı ve 5 asist yaptı.

Performansı çok iyi olan Gignac’ın da sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek. Kartal, menacerler aracılığıyla bu oyuncuyla ilk teması sağlamış durumda.Oyuncunun şartları alındıktan sonra ise ilk durak, 31 yaşındaki forvetin kulübü Tigres olacak.

CARLOS BACCA
Yeni bir yapılanmaya giden Milan, Carlos Bacca ile yollarını ayırmakta kararlı. Bacca da, düzenli olarak forma giyebileceği bir Şampiyonlar Ligi takımına gitmek istiyor.Bu şartlar altında Beşiktaş, Bacca’yı İtalyanlar’dan istedi. Kolombiyalı futbolcu için Milan, 7.5 milyon Euro bonservis talep ediyor. Ancak Beşiktaş, 30 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak almanın planlarını deniyor.

ANTHONY MODESTE
Almanya’da Köln formasıyla harika bir sezon geçirip, ligi beşinci sıradan bitiren takımının toplamda attığı 51 golün 25’ine imzasını atan Anthony Modeste, Beşiktaş’ın gündemindeki bir diğer golcü.Fransız futbolcunun sözleşmesi 2021’de bitiyor. Beşiktaş, bu oyuncu için Köln kulübüne satın alma opsiyonlu kiralık formülünü teklif etti. Köln’den henüz cevap gelmedi.

RAUL JİMENEZ
Benfica’da oynayan Raul Jimenez, geçen sezon fazla şans bulamadı. Benfica adına geride bıraktığımız sezonda 32 maçta forma giyen ancak bunların sadece 10’unda ilk 11’de sahaya çıkan Jimenez, Beşiktaş’ın direkt oynama garantili teklifine sıcak bakıyor.Kara Kartal, diğer adaylardan istediği cevabı alamazsa, Meksikalı oyuncuyu da Talisca gibi Benfica’dan kiralamayı düşünüyor. Kaynak: Fanatik

Editör: Wan Haber