Maç tutkunlarının merakla takip ettiği ve hangi olacağını takip ediyorlar peki maç günleri ne zaman hangi günlerde maç yapılacaktır? Hangi maçlar yapılacaktır? Hangi saatlerde maç olacaktır? Hangi kanallarda maç yapılacaktır?

Beşiktaş-Sporting Lizbon maçı ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü maçında Sporting Lizbon ile karşı karşıya gelecek. Peki, Beşiktaş Sporting Lizbon maçı ne zaman hangi gün?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu, üçüncü maçında Beşiktaş sahasında Portekiz ekibi Sporting Lizbon'i konuk edecek. Peki, beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda?

Beşiktaş, Sporting Lizbon'u 19 Ekim Salı günü Vodafone Park'ta konuk edecek. Saat 19.45'te başlayacak mücadele Exxen Platformu'ndan naklen yayımlanacak. Mücadele Exxen'de şifreli olarak yayımlanacak.

Beşiktaş maçını şifresiz izlemenin mümkün olup olmadığı da merak ediliyor. Azerbaycan'da yayın yapan CBC Sport, Beşiktaş-Sporting Lizbon maçını şifresiz olarak yayımlayacak.

Beşiktaş, C Grubu'ndaki iki maçında galibiyet sevinci yaşayamadı. Grubundaki ilk maçında Almanya temsilcisi Borussia Dortmund'a evinde 2-1 yenilen Beşiktaş, deplasmandaki Ajax mücadelesini ise 2-0 mağlubiyetle tamamladı.

Sporting Lizbon da Beşiktaş gibi iki maçta da yenilmekten kurtulamadı. Evinde Ajax'a 5-1 yenilen Portekiz ekibi, Borussia Dortmund deplasmanından ise 1-0 yenilgiyle ayrıldı

Editör: Wan Haber