Beşiktaş takımı Sergen Yalçın önderliği ile şampiyonluğa yürüyor. Şampiyon olma yolunda çok az adımı kalan Beşiktaş, son maç sonrasında şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor. Beşiktaş’ın son maçı sonrasında her şey net olarak ortaya dökülecek. Beşiktaş takımı Sergen Yalçın ile şampiyon olmayı çok istiyor. Diğer taraftan tüm destekçilerinden olumlu yorumlar geliyor. Beşiktaş takımının oyuncuları, bu sezon şampiyonluğu ilan etmek istiyor. Göztepe ile Beşiktaş maçı sonrasında ünlü takım ya şampiyonluğu ilan edecek ya da şampiyonluğa veda edecek. Tüm taraftarların adeta nefesi tutulmuş durumda!
Beşiktaş maçı saat kaçta?
Beşiktaş takımı İzmir’e gidecek. Şampiyonluk için son adımı olan Göztepe takımı ile maç oynayacak. Beşiktaş takımı deplasmana gitmeye hazırlanıyor. Hazırlık maçlarında büyük gayret gösteren oyuncular, maç için hazır! Maçta cezalı olan oyuncular ve sakat olan oyuncular var. Sergen Yalçın, takımın gol yıldızları ile toplantı yaptı ve antrenmanları gerçekleştirdi. Sergen Yalçın takımın oyuncuları ile sohbet ettikten sonra çalışmaları için serbest bıraktı. Beşiktaş ve Göztepe takımları arasında gerçekleşecek olan maç bu akşam 20:30’da oynanacak. Maçı Fırat Aydınus yönetecek. Fırat Aydınus, kariyerinin son maçını yönetecek ve emekli olacak. 
Sergen Yalçın kimdir?
Alı Rıza Sergen, 1972 yılında hayata gözlerini açtı. İstanbul’da doğan Yalçın, İstanbulludur. Spor ile ilgilenen Yalçın, orta saha konusunda oldukça başarılıdır. Uzun yıllar top koşturduktan sonra futbol yorumculuğu yapmıştır. 2020 yılında Beşiktaş takımının teknik direktörlüğünü yapmıştır. Hala teknik adamlığa devam etmiştir. Sergen Yalçın Beşiktaş teknik adamlığından yıllık 10 milyon lira kazanmaktadır. Beşiktaş takımının şampiyon olması için sadece 1 maçı kalan Yalçın, oyuncularını en iyi şekilde motive etmeye devam ediyor. 
Sergen Yalçın evli mi?
Beşiktaş takımının yıldız teknik adamı evli değildir. Bekar olan ünlü teknik adam, Beşiktaş takımında kariyerinin zirvesini yaşamaktadır. 

Editör: Wan Haber