Süper Lig’in 16’ncı haftasında Alanyaspor, Medipol Başakşehir’i evinde ağırlayacak. Akdeniz’in temsilcisi, rakibinden puan veya puanlar alarak evindeki yenilmezlik unvanını devam ettirmek istiyor.

Üst üste kötü neticeler alan Medipol Başakşehir ise deplasmanda galibiyet peşinde koşacak.

İki başarılı ekip, daha önce 8 defa karşı karşıya gelirken, Bu maçların 4’ünü Başakşehir, 1’ini Alanyaspor kazandı. 3 maçta ise takımlar birbirlerine karşı herhangi bir üstünlük sağlayamadı. Alanyaspor’un evinde oynanan 4 maçta iki takım lideri defa galip gelirken 2 maçtan da beraberlik ile ayrıldılar.

Alanyaspor’da 3 Oyuncu Eksik

Aytemiz Alanyaspor da Medipol Başakşehir maçı ile ilgili çalışmalar Cengiz Aydoğan tesislerinde gerçekleştirilen son çalışmalarla tamamlanırken, takımda 3 oyuncu eksik.

Kaleci Ufuk'un sakatlık durumu halen sürerken sakatlığı geçen Ceyhun takım ile çalışmalara başlasa da aslında kadroda kendine yer bulmaması bekleniyor. Geçen hafta oynanan Gaziantep FK maçında ise sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Khouma Babacar’da Bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Başakşehir’de De Eksiklikler Mevcut

Medipol Başakşehir’de Kasımpaşa ile gerçekleştirilen maç esnasında Aşil tendonu kopan Martin Skrtel ile Tedavisi devam eden Junior Çaiçara Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Turuncu lacivertli takımda cezası sona eren İrfan Can Kahveci ise bu maçta takımındaki yerini alacak.

Peki Başakşehir Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Bahçeşehir okulları Stadyumu’nda saat 16:00 da başlayacak müsabakayı Hakem Mete Kalkavan yönetecek. beın Sports HD 1’den canlı bir şekilde yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar bu satırlardan okunabilir.

Editör: Wan Haber