Uğur Tunçdemir - WanHaber.com
 
Ataköy Olimpiyatevi’nde düzenlenen grup belirleme kura çekimine, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu ve Profesyonel Kurul Üyesi Mustafa Beyazlı, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer katıldı.
 
TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Ramazan ayının ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesi dileyerek, “İmkansızlıklar ve zor şartlar altında ülkemizin her bir köşesinde futbola hizmet eden kulüplerimizi ve başkanlarını burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sizler, bizler için önemlisiniz ve her zaman sizlerin yanınızdayız. BAL’dan 3. Lig’e, 3. Lig’den 2. Lig’e, 2. Lig’den PTT 1. Lig’e yükselen takımlarımızı da yeri gelmişken kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi. Koşar’ın konuşmasının ardından temsilcimiz Belediye Vanspor takımınında arlarında bulunduğu grup kuralarının çekimi yapıldı. 18’er takımlı 3 gruptan oluşan 3. Lig’de ise 1 Eylül Pazar günü başlayacak.
 
2013-2014 Sezonu Spor Toto 3. Lig gruplarında 3. grupta yer alan takımlar şöyle:
“Şekerspor A.Ş., Keçiörengücü, Erzincan Refahiyespor, Denizli Belediyespor, Belediye Vanspor, Yeni Diyarbakırspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Kırıkhanspor, Y. Yozgatspor A.Ş., Menemen Belediyespor, Gölcükspor, Kocaelispor, İstanbulspor A.Ş., Anadolu Üsküdar, Tuzlaspor, Kayseri Şekerspor, 1930 Bafraspor, Arsinspor"
Editör: Wan Haber