Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. haftasında bugün deplasmanda Spor Toto 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak.

Futbolseverler 14.15'te başlayacak olan Amedspor - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçını A2 TV'den canlı ve şifresiz izleyebilecek.

A2 TV KANAL FREKANSI (UYDU AYARI NASIL YAPILIR?)

Uydu üzerinden A2 kanalını izlemek isteyen futbolseverler, frekans bilgilerini receiverlarının ayarlar kısmındaki kanal ekleme bölümüne yazmaları gerekmektedir.
TÜRKSAT 4A uydusunda,
Frekans: 12053 Mhz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Pol: H ( Yatay)
A2 KANALINI NASIL İZLERİM?
A2 kanalını televizyonunuzdan veya internet üzerinden izleyebilirsiniz. Televizyondan izlemek için yukarıdaki frekans bilgilerini girmeniz yeterli olacaktır.

AMED SPORT'İF FENERBAHÇE.jpg

A2 TV DİGİTÜRK VE DİĞER PLATFORMLARDA KAÇ NUMARALI KANALDA OLACAK?
Digiturk sahibi futbolseverler A2 TV'yi 35 nolu kanalda izleyebilecek. A2 TV ayrıca Teledünya'da 37 nolu kanal, Turkcell TV'de 29 nolu kanal, Tivibu'da ise 59 nolu kanalda izleyicilerle buluşacak.
İKİ TAKIM DA YENİLGİYLE BAŞLADI
Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde zirve yarışını sürdüren sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği ile yaptığı Türkiye Kupası grubundaki ilk maçını evinde 2-1 kaybetti. Diyarbakır temsilcisi ise ilk maçında deplasmanda Spor Toto 2. Lig ekibi Menemen Belediyespor'a 2-1 yenildi.

Fenerbahçe'nin Diyarbakır'a, Süper Lig'de az süre bulan futbolcular ve gençlerden oluşan bir kadro ile gitmesi bekleniyor.

Seyrantepe Spor Kompleksi'nde yapılacak maç saat 14.15'te başlayacak. Müsabakada hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak.

Fenerbahçe kafilesi, Diyarbakır'a günübirlik gidecek.

Karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak sarı-lacivertli ekip, geceyi İstanbul'da geçirecek. Yarın sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla kente gidecek Fenerbahçe, müsabakadan sonra İstanbul'a dönecek.
"HEDEF FENERBAHÇE KARŞISINDA KAZANMAK"
Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Amed Sportif Faaliyetler hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Recep Bayık, Fenerbahçe’ye karşı kolay lokma olmayacaklarını belirterek, hedeflerinin maçı kazanmak olduğunu kaydetti. 

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler, yarın Fenerbahçe ile kendi evinde karşılaşacak. Hafta başından bu yana çalışmalarını sürdüren ev sahibi ekip, hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak’ın dün istifa etmesi sonucu yerine geçen Recep Bayık, hava koşulları yüzünden bugünkü son idmanı yapamadıklarını belirtti.

Fenerbahçe’ye karşı kolay lokma olmayacaklarını vurgulayan Bayık, “Bu takım Galatasaray’ı evinde mağlup etti. Bursaspor yine aynı şekilde oldu. Finallere kadar gittik. Önümüzdeki ilk maç hangisi olursa olsun hedefimiz o maçı kazanmaktır. Kısmet olursa yarınki maçtan sonra daha önemli olan bir lig maçımız var. Bu sene lige daha çok önem veriyoruz. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacaktır. Ancak Fenerbahçe maçı zorlu geçecek ve biz teslim olmayacağız. Herkes bunu bilsin. Son iki haftalık travmayı, bu takımı yenerek mücadele ederek atlatmak istiyoruz. Şu andan itibaren maçın moduna girmiş durumdayız. Arkadaşların hepsine inanıyorum. Görev alacak olan herkes yarın sahada elinden geleni yapacaktır. Amedspor taraftarları Türkiye’nin en büyük taraftarıdır. Takımı 5 gol yemiş ama alkışlamıştır. Bunlara kendimizi affettirmemiz lazım” dedi. NTV

Editör: Wan Haber