• Deplasmanda Fenerbahçe’ye karşı almış olduğu 2-1’lik yenilginin sonrasında evindeki maçı kazanarak moral bulmak isteyen Akdeniz temsilcisi, bu maçta 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak.
  • Yarın akşam saat 19:00’da Bahçeşehir okulları Stadyumu da oynanacak maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek.
  • Evinde İstanbul takımlarına karşı iyi bir oyun ortaya koyan Akdeniz temsilcisi, genel itibarıyla bu sezon evindeki hiç bir maçı da kaybetmemeyi başardı.
  • Son 5 deplasman maçında istemediği neticeler almak zorunda kalan Alanyaspor, son 5 deplasman maçında kazanmazken, Alanya’daki son 5 maçın 3’ünü kazanmayı başardı, ikisinde ise rakibi ile puanları paylaşmak zorunda kaldı.
  • Evinde oynamış olduğu son iki maçını ikisini de İstanbul takımlarına karşı oynayan Alanyaspor, önce güçlü rakibi Beşiktaş’ı 2-1 Daha sonrasında ise son şampiyon Medipol başakşehir’i 3-0 lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Alanyaspor Rakibine Karşı Üstün Durumda

Lig tarihinde 9. kez Aytemiz Alanyaspor, rakibi ile karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda bugüne kadar Alanyaspor 5 defa rakibini yenerken, Kasımpaşa yalnızca 3 defa sahadan galip çıktı.

Lig maçlarında hiç beraberlik yaşanmazken iki takım arasında oynanan son 4 maçın tamamını Alanyaspor kazanmayı başardı.

Aytemiz Alanyaspor ile Kasımpaşa aralarında oynanan maçlar da Şimdiye kadar 30 gol atılırken, Alanyaspor 18, Kasımpaşa ise 12 kez gol sevinci yaşadı.

Editör: Wan Haber