PTT 1. Lig'in 17. haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Adanaspor'da hazırlıklar sürüyor.
Manisaspor maçı hazırlıklarını yağmur altında sürdüren takımda moraller yerinde. Ayrıca geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Mbilla'nın tedavisi devam ediyor. Dün yapılan antrenmanı kenardan izleyen oyuncunun durumu netlik kazanmadı.
Bu arada İstanbul'da ameliyat olan Talha Mayhoş taburcu oldu. Genç futbolcunun evinde dinleneceği ve daha sonra tedavisinin devam edeceği belirtildi. Karşıyaka maçında cezalı duruma düşen Rahman ve Sedat Manisa deplasmanında forma giyemeyecek.
Adanaspor Teknik Direktör Levent Eriş ligde ilk yarının son maçlında Manisaspor'u yenmek istediklerini söyleyerek, "Taraftarımız 2013'e mutlu girmeli. Aslında maçtan önce Hayrullah'ın U20 Milli takımına gitmesi bizleri çok mutlu etti. Eminim sırada diğer şans verdiğimiz futbolcular var. Cumartesi günü ligin önemli takımlarından birine karşı mücadele edeceğiz. Rakibimiz Kayseri Erciyes'i deplasmanda yenmeyi başardı. İki takım içinde güzel bir maç olacak" dedi.
Takım Manisaspor maçı için Cuma günü havayolu ile İzmir'e oradan da Manisa'ya geçecek. Son çalışmasını orada yapacak olan kafile daha sonra maç saatini bekleyecek.
(ERN-BH-RFK-S)

18.12.2012 16:16:13 TSI

Editör: Wan Haber