Tff 1. liginde zor günler geçiren Adanaspor bugün sahasında İzmir ekiplerinden Altay'ı konuk edecek. Bugün oynanacak olan Adanaspor Altay maçı hangi kanalda saat canlı yayınlanacak. Zorlu karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek.

TFF 1. Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen ve kötü günler geçiren Adanaspor bugün sahasında İzmir'in köklü kulüplerinden olan Altay ile karşı karşıya gelecek. Altay ise konuk olduğu rakibini yenerek üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

Kendi sahasında karşılaşacak olan Adanaspor TFF 1. ligde bugüne kadar oynadığı 9 karşılaşma sonrasında 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak topladığı 12 puan ile ligde 15. sırada yer alırken, rakip Altay ise 12 karşılaşma sonrasında 6 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak topladığı 20 puan ligde 7. sırada yer alıyor. 

ADANASPOR ALTAY MAÇI HANGİ KANALDA?

13 Aralık Pazar günü 5 Ocak Stadyumunda karşılaşacak olan ve Volkan Bayarslan'ın yönetecek olduğu Adanaspor Altay maçı saat 16:00'da TRT Spor kanalından canlı olarak izleyiciler ile buluşacak.

Editör: Wan Haber