Spor Toto 3. Lig'de normal sezon sona ererken play-off heeycanı hız kesmeden devam ediyor. Play-off ilk turunu geçen ekipler bu sefer ikinci tur için karşı karşıya geliyor. 

68 Aksarayspor Bursa Yıldırımspor maçı canlı yayın Aksarayspor Bursa Yıldırım canlı

Play-off ilk maçında Düzcespor'u eleyen 68 Aksaray Belediyespor sahasında Bursa Yıldırımspor'u konuk ediyor. İkinci tur ilk maçında karşılaşan iki ekip rövanş öncesi avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Düzcespor ile oynadığı play-off ilk maçında sahasında 2-1'lik skorla boyun eğen Aksarayspor ikinci maçta adeta fırtınalar estirdi. Aksaray ekibi Düzce deplasmanında 3-0 galip gelerek ikinci turun biletini kapan ekip oldu. 

Bursa Yıldırımspor ile play-off ilk maçında Kelkitspor ile karşı karşıya geldi. Bursa'daki maç 1-1'lik skorla sona ererken Kelkit deplasmanı 2-2 sona erdi. Bursa Yıdlırımspor bu skorla ikinci tura yükseldi. 

CANLI YAYIN VAR MI? HANGİ KANALDA?

68 Aksaray Belediyespor ile Bursa Yıldırımspor arasında oynanacak karşılaşma Misli.com üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Bilindiği üzere 2. lig ve 3. lig karşılaşmalarının yayın hakları Misli;'de bulunuyor. Misli ise bu maçları mobil uygulama üzerinden naklen ekranlara getiriyor. 

Editör: Wan Haber