1461 Trabzon Başkanı Suat Şen, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Fenerbahçe'den çekinmediklerini belirterek, Trabzon'a ve Trabzonspor'a yakışır bir mücadeleyi ortaya koyacaklarını söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası A grubu 2. hafta mücadelesinde Hüseyin Avni Aker'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'da bütün hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.
Kulüp başkanı Suat Şen, 1461 Trabzon'un en son Galatasaray galibiyetiyle Türkiye'nin gündemine oturduğunu belirterek, "Biz 20 aydır çok ciddi ve planlı yapılan bir çalışma sonunda ortaya bir takım çıkardık. Fenerbahçe gruptaki rakiplerimizden bir tanesi, bu maçın favorisi Fenerbahçe takımı ama bu maçın sonucu belli değil. Fenerbahçe, Trabzon'da Trabzonspor ile değil pilot takım 1461 Trabzon ile müsabaka yapacaktır. Saha da iyi bir mücadelenin olacağını ve futbola ara verilen bu dönemde Türkiye'nin çok keyifli bir maç izleyeceğini düşünüyorum. İnşallah düşündüğümüz gibi olur" dedi.

"RAKİBİMİZ KİM OLURSA OLSUN BİZ TRABZON'A VE TRABZONSPOR YAKIŞIR BİR MÜCADELİYİ ORTAYA KOYACAĞIZ"
Şen, "Rakibimiz kim olur ise olsun biz sahada Trabzon'a ve Trabzonspor'a yakışır mücadelemizi sahada ortaya koyacağız" diyerek, "Sonuç ne olacağını kimse bilemez onu sahada hep birlikte göreceğiz" açıklamasında bulundu.
Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmada da rakiplerinin favori olduğunu vurgulayan Başkan Şen, "Galatasaray ile oynadığımız maçta da biz favori değildik ama kazanın 1461 Trabzon takımı oldu. 1461 Trabzon'u takip etmeyenler için bu büyük bir sürpriz olarak değerlendirilebilir. Sahada mücadele eden ve emek veren kazandı. Onun için Galatasaray maçı bizim için çokta büyük bir sürpriz değildi" şeklinde konuştu.
Son yıllarda büyük takımlarla yapılan müsabakalarda bazı olayların olduğuna dikkat çeken Suat Şen, "Yapılan küfürler ve sahaya atılan maddelerden dolayı Trabzonspor kulübü maddi ve manevi olarak bedeller ödemiştir. Yarın oynayacağımız Fenerbahçe maçında sağ duyunun hakim olacağını düşünüyoruz. Taraftarın Trabzon kentine yakışır bir şekilde maç izleyeceklerine inanıyorum. Taraftarlarımızın bu maçta tribünleri doldurmalarını ve kendi çocuklarının verecekleri mücadeleye şahit olmalarını ve destek vermelerini bekliyoruz" ifadesinde bulundu.

"ZEKİ YAVRU VE ABDULLAH KARMİL BİR BAŞLANGIÇ"
Zeki Yavru ve Abdullah Karmil'in Trabzonspor'a verilmesinin eskiye dönüş adına bir başlangıç olduğunu kaydeden Şen, "Türkiye'de sadece Trabzonspor'un değil. Bütün kulüplerin sıkıntısı Türkiye'de artık yeterli kalitede oyuncuların yetişmediği yönündedir. Fakat Trabzon bur futbol kentidir ve daha önceden kendi içindeki evlatlarından Türk futboluna yıldızlar armağan setmiş bir kenttir. Bunu tekrar yapabilir bunu yapmasında hiçbir engel yoktur. Bu projedir bir başlangıçtır bunun devamı da gelecektir. 1461 Trabzon takımında önümüzdeki dönemlerde baya bir oyuncu Trabzonspor'da yer bulacaktır" ifadelerini kullandı.
(GÖK-BH-S)

12.01.2013 15:39:40 TSI

Editör: Wan Haber