Cimbom'a bu sezon adeta nazar değmiş...Futboldan gelen şok haberden sonra birde Euroleage'den ceza geldi.Galatasaray Liv Hospital'a, Euroleague'de 3 maç seyircisiz oynama ve 100 bin Euro para cezası verildi...

 


Euroleague tarafından, Kızılyıldız maçında çıkan olaylar nedeniyle, Galatasaray Liv Hospital'a 3 maç seyircisiz oynama ve 100 bin euro para cezası verildi. Sırp ekibi Kızılyıldız ise 1 maç seyircisiz oynama ve 50 bin euro para cezası ile cezalandırıldı.

 


İŞTE O OLAYLAR...

- 200-250 kadar Kızılyıldız taraftarı maç öncesinde Galatasaraylılara saldırdı, salon önündeki araçlara zarar verdi. Polis araya girdi.

- Polis Kızılyıldız taraftarını sahile değil, Topkapı tarafına doğru kovaladı. Şu anda salon önünde güvenlik sağlanmış durumda.

- Biz de kovalamacanın arasında kaldık, Kızılyıldız taraftarının elinde kemer ve sopalar vardı. Şu anda sorun yok.

- Kızılyıldız maç öncesi resmi olarak 70 bilet talep etmiş ve güvenlik sağlanmış. Maçın başlamasına saatler kala 200 ek bilet talep edilmiş.

- Doğal olarak ek bilet talebi güvenlik gerekçesiyle reddedilmiş. O 200 taraftar salona biletsiz girmek istemiş. Reddedilince olay çıkarmışlar.

- Neticede polis salona girmeden o taraftarı salondan uzaklaştırdı ve olaylar engellendi. Salonda şu anda 50 kadar Kızılyıldız seyircisi var.

Editör: Wan Haber