TFF 2. Lig takımlarından biri olan Sivas Belediyespor deplasmanda Vanspor ile karşılaşıyor. Ligde 20 puanla 1. sırada bulunan Vanspor, ligde 18 puanla 2. sırada yer alan Sivas Belediye Spor ile karşılaşıyor.

MAÇ NEREDE SAAT KAÇTA?

23 Ekim Cumartesi günü Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak maç, saat 14:00'da başlayacak. 

CANLI YAYIN

23 Ekim Cumartesi günü saat 14:00'da başlayacak olan Van BBSK - Sivas Belediye mücadelesi saat 14.00'da.

Vanspor kulübü canlı yayın için hiç bir televizyon kanalıyla anlaşmadığından dolayı maç canlı yayınlanmayacak, canlı anlatılacak.

MAÇ DETAYI

Vanspor 0-1 Sivas Belediyespor 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, sahasında ligin güçlü takımlarından Sivas Belediyespor’u konuk ediyor. Sivas Belediyespor, Hakan'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Van Haber 23 Ekim 2021 Cumartesi 13:18 Ligde namağlup iki takım Van’da karşı karşıya geliyor.  Vanspor, Saffet İşler Teknik Sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Yakup Demir, İsmet Kavuştu, Barış Gök, Fatih Somuncu, Oktay Aydin, Emrah Tacir, Güney Tutcuoğlu, Furkan İnce ve Hamza Küçükköylü onbiri ile çıktı. Sivas Belediyespor ise İbrahim Yiğit Teknik Sorumluluğunda sahaya; Taha Cengiz Demirtaş, Gökhan Çetinus, Uğur Bulut, Yasin Elmas, Alpay Koçaklı, Ozan Kılıçoğlu, Sinan Özkan, Eşref Korkmazoğlu, Yücel Candemir, Enes Yılmaz ve Barış Sağır onbiri ile çıktı. Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayan karşılaşmayı Yakup Özhan, Anıl Küçükkaraca, Sinan Bilen ve Aykut Sergin hakem dörtlüsü yönetiyor. 36. dakikada Sivas Belediyespor golü buldu. Bir dakika önce oyuna giren Hakan, soldan atılan ortada yükselerek topa kafa ile dokundu ve takımını öne geçirdi:0-1

İKİNCİ YARI

İlk yarı Sivas Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Maçta ikinci yarı oynanıyor. 48. dakikada Sivas Belediyespor farkı ikiye çıkardı. Bir anda ceza sahası içine giren Alpay, savunma ve kaleci Aydın'ın bakışları arasında topu ayak içi bir vuruşla filelere yolladı:0-2

78. dakikada Sivas Belediyespor Mustafa Aydın ile üçüncü golü buldu.

Maç, Sivas Belediyespor'un 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Editör: Wan Haber