Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic devri sona erdi. Trabzonsporda son haftalarda süper toto süper ligde alınan başarısız sonuçlar sonrasında gündemde sürekli teknik direktör Vahid Halilhodzic in gitti yönünde haberler oldukça yoğunlaşmıştı.

 

Ve Trabzonspor'da beklenen bu durum gerçekleşti. Bordo Mavili ekip Trabzonspor'da basın sözcüsü Yakup Aslan Al Jezeera ye verdiği açıklamada teknik direktör Vahid Halilhodzic ile birlikte sonlandırmaya karar verdik. Yapılan açıklamada Aslan Teknik direktör Vahid Halilhodzic için hiçbir zaman kovmak aklımızdan geçmedi ve ayrı zamanda Vahid Halilhodzic Başkan İbrahim hacıosmanoğlunun yakın arkadaşıdır dendi.

 

Son olarak ikisi görüşüp nihai kararı verecekler” dedi.


Sezona yaptığı transferlerle giren Trabzonspor, ligde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle eleştiriliyordu. Sekiz haftada sadece bir galibiyet alan Karadeniz ekibi UEFA Avrupa Ligi’nde ise dört maç sonunda yedi puanda.


Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın göreve geleceği iddia edilmişti. Yanal bunun üzerine yöneticilerden teklif aldığını doğrulamış, ancak takımın başında bir teknik direktör varken teklife herhangi bir yanıt veremeyeceğini söylemişti.

 

halil.jpg

Editör: Wan Haber