2021-2022 TFF 1. Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? Lig maçları şifreli mi şifresiz mi? olacak detaylar...

TFF 1. Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? 1. Lig maçları şifreli mi şifresiz mi? Süper Lig ve TFF 1. Lig’de yeni sezon kısa süre sonra başlayacak. Heyecan dolu bir sezon öncesinde futbolseverler ise maçlarını hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor ve arama motorunda yoğun bir şekilde araştırıyor. Peki Süper Lig ve TFF 1. Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? TFF 1. Lig maçları şifreli mi şifresiz mi olacak?

Galatasaray Kasımpaşa hazırlık maçı ne zaman saat kaçta? GS Kasımpaşa maçı canlı hangi kanalda, şifreli mi, şifresiz mi?
Galatasaray Kasımpaşa hazırlık maçı ne zaman saat kaçta? GS Kasımpaşa maçı canlı hangi kanalda, şifreli mi, şifresiz mi?
TFF 1. Lig ne zaman başlıyor, TFF 1. Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? TFF 1. Lig maçları şifreli mi şifresiz mi? Futbolseverler yeni sezon öncesinde heyecanla bu soruların yanıtını araştırmaya başladı. TFF 1. Lig maçları futbol severler için ayrı bir önem taşıyor. Çünkü Sezon sonunda Süper Lig'e çıkacak 3 takım belli oluyor. Yine kıyasıya bir mücadelenin yaşanacağı TFF 1. Lig de futbol heyecanı kısa süre sonra başlayacak. Peki TFF 1. Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? TFF 1. lig maçları şifreli mi şifresiz mi olacak?

TFF 1. LİG MAÇLARI HANGİ KANALDA?

Herhangi bir değişiklik olmaması halinde TFF 1. Lig maçları 2021-2022 futbol sezonunda TRT Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. TRT Spor'da yayınlanacak olan TFF 1. Lig maçları şifresiz olacak.

tff-1-lig-maclari-hangi-kanalda-yayinlanacak-1-lig-maclari-sifreli-mi-sifresiz-mi-2

TFF 1. LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

13 Ağustos 2021 Tarihinde oynanacak ilk karşılaşma ile birlikte TFF 1. lig maçları başlıyor. TFF 1. lig de ilk yarı 27 Aralık 2021 tarihinde sona erecek ve ikinci yarı ise 7 Ocak 2021 tarihinde başlayacak. TFF 1. lig 2021-2022 sezonu ise 15 Mayıs 2022 tarihinde bitecek. TFF 1.lig 1. hafta fikstürü ise şu şekilde;

Menemenspor - BB Erzurumspor

Denizlispor - Royal Hastanesi Bandırmaspor

Balıkesirspor - Beypiliç Boluspor

Tuzlaspor - MKE Ankaragücü

Kocaelispor - Bereket Sigorta Ümraniyespor


 
Ankara Keçiörengücü - Altınordu

İstanbulspor - Manisa FK

Gençlerbirliği - Eyüpspor

Bursaspor - Adanaspor

kanak:ilan365

Editör: Wan Haber