Murat Ceylan maçın bitimine 15 dakika kala gördüğü kırmızı kartla herkesi şaşırttı.Torku Konyaspor-Mersin İdman Yurdu maçında ilginç bir rekora imza atıldı.

75. dakikada Khalili'nin yerine oyuna giren Murat Ceylan, Torku Konyasporlu Ali Çamdalı'na sert müdahalede bulundu. 

Hakem Mustafa Öğretmenoğlu'nun önünde cereyan eden pozisyon sonrası 76. dakikada Murat Ceylan kırmızı kartla oyundan atıldı. Oyuna girdikten 1 dakika sonra kırmızı kart gören Murat Ceylan sahayı üzüntü içinde terk etti. 


Kulüp takımları kariyeri

Orta Sahanın ortasında ve sağ bek olarak oynayabilmektedir. Futbola ilk olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımında başlamış kısa bir süre Gaziantepspor'a transfer olup 2004/05 sezonunda profesyonel sözleşme imzalanmıştır. İlksezonunda 2 maç sonradan oyuna girerek Gaziantepspor forması giymiştir. Süper Lig'de çıktığı ilkmaç Akçaabat Sebatspor maçıdır. Daha sonra 2005/06 sezonun devre arasında Gaskispor'a 1,5 yıllığına kiralandı. Bu takımda kendisini geliştiren Murat Ceylan U-19 milli takımına kadar yükselmiştir.

2011-12 sezonunun ara transfer döneminde Samsunspor'a transfer olduğu duyuruldu, bu transfer sonradan ortaya çıkan pürüzler nedeniylegerçekleşmedi.[1] Yarım sezon Gaziantepspor'da fomr giydikten sonra sezonunun ara transfer döneminden sezon sonuna kadar Samsunspor'a kiralandığı duyuruldu.[2]

Editör: Wan Haber